Разправиите между ПП и ГЕРБ са от естество на досадни

...
Разправиите между ПП и ГЕРБ са от естество на досадни
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Разправиите между ПП и ГЕРБ са от естество на досадни на всички семейни скандали с побоища и публични обиди

„ Разправиите сред Политическа партия и ГЕРБ са от естество на досадни на всички фамилни кавги с побоища и обществени обиди. То е ясно, че в НЕсемейството на евроатлантическата гнус единият е булката, ясно е, че в НЕсемейството си има извращения, пердах и кавги, ясно е, че НЕсемейството е ялово и даже коте не могат да гледат дружно. “ Това написа във фейсбук някогашният народен представител от „ Възраждане “ Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Разправиите сред Политическа партия и ГЕРБ са от естество на досадни на всички фамилни кавги с побоища и обществени обиди сред съпрузите, както и изнесен на улицата цирк. Някак си ме карат да се усещам неловко от тяхното равнище.

То е ясно, че в НЕсемейството на евроатлантическата гнус единият е булката, ясно е, че в НЕсемейството си има извращения, пердах и кавги, ясно е, че НЕсемейството е ялово и даже коте не могат да гледат дружно, само че най-голямата скука е, че къщата им е мръсна, крадат всичко от съседи и познати, каквото не могат да окрадат, го унищожават, занимават всичките със свадите си и общо взето, толкоз са опротивели на всички, че обществото жадува за бракоразвод и изгнание в разнообразни направления на НЕсемейството.

Проблемът е, че политическата клика в България е от такова естество, че каквито и избори да се проведат сега, картинката няма да стане доста по-хубава и приятна за нас. Което и демонстрира, че псевдодемокрацията, в която живеем, към този момент е изчерпала потребният си потенциал и деяние и е време на нейно място да пристигна нещо свястно, с което да може да се ръководи дейно страната в интерес на народа.

А другояче – всички на територията се занимават със свадите на НЕсемейството, с това кой какво бил споделил и направил, кой с кого бил спал или не спал, кой кого по какъв начин бил нарекъл. А същински значимите неща като пожарът към къщата, очевидно не интересува никого.

Елена Гунчева-Гривова

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР