Разположението на планетите създава специфични енергии, които се отразяват на

...
Разположението на планетите създава специфични енергии, които се отразяват на
Коментари Харесай

Кои зодии ще имат любовни проблеми през 2018

Разположението на планетите основава характерни сили, които се отразяват на живота ни. През идната година има 4 зодии, които ще се сблъскат с компликации в любовен проект. Ето кои са те:

Дева

Предстоят ви много трудности в съкровен и персонален проект. Като цяло годината ще бъде сполучлива в любовта за вас, само че няма да ви бъде елементарно. Емоционално ще имате проблеми и ще преживеете огромни разочарования, само че с помощта на увереността ви ще се справите с всичко. Любовните проблеми няма да са толкоз съществени, колкото ще наподобяват на пръв взор.

Скорпион

Годината ще започнете бурно и ще имате доста шанс, наслади и хубави вести. В персонален проект всичко ще бъде умерено и с положителна настройка ще се справяте с всяка обстановка. В сантиментален проект от средата до края на годината ще ви се наложи да извършите някои промени, които ще ви натъжат, само че знайте, че всичко е за положително.

Стрелец

Тази година няма да е най-успешната в любовен проект. Относно секса – там всичко ще е наред. В интимния ви свят се представяте добре - дори повече от добре, само че няма да съумеете да спечелите правилен сътрудник, с който да сте щастливи, написа Iwoman. Ще срещнете компликации във връзките, които ще стартирате. В случая е по-добре да не се вглъбявате в връзки, които нямат бъдеще.

Риби

Ако неотдавна сте завършили дълга връзка, която ви е изтощила, по -добре не търсете съществени връзки. Наслаждавайте се на мимолетни връзки и на свободата си – тази година това ще ви е скъпо. Предстоят ви забавни страсти с разнообразни и нови сътрудници. Трудно ще взимате решения и ще бъдете неуверени. Слушайте сърцето си – то ще ви води в вярна посока.

Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР