Разположението на планетите създава специфични енергии, които се отразяват на

...
Разположението на планетите създава специфични енергии, които се отразяват на
Коментари Харесай

2018 г. носи любовни проблеми на 4 зодии

Разположението на планетите основава характерни сили, които се отразяват на живота ни. През идната година има 4 зодии, които ще се сблъскат с компликации в любовен проект.

Ето кои са те:

Дева

Предстоят ви много трудности в съкровен и персонален проект. Като цяло годината ще бъде сполучлива в любовта за вас, само че няма да ви бъде елементарно. Емоционално ще имате проблеми и ще преживеете огромни разочарования, само че с помощта на увереността ви ще се справите с всичко. Любовните проблеми няма да са толкоз съществени, колкото ще наподобяват на пръв взор.

Скорпион

Годината ще започнете бурно и ще имате доста шанс, наслади и хубави вести. В персонален проект всичко ще бъде умерено и с положителна настройка ще се справяте с всяка обстановка. В сантиментален проект от средата до края на годината ще ви се наложи да извършите някои промени, които ще ви натъжат, само че знайте, че всичко е за положително.

Стрелец

Тази година няма да е най-успешната в любовен проект. Относно секса – там всичко ще е наред. В интимния ви свят се представяте добре - дори повече от добре, само че няма да съумеете да спечелите правилен сътрудник, с който да сте щастливи, написа Iwoman. Ще срещнете компликации във връзките, които ще стартирате. В случая е по-добре да не се вглъбявате в връзки, които нямат бъдеще.

Риби

Ако неотдавна сте завършили дълга връзка, която ви е изтощила, по -добре не търсете съществени връзки. Наслаждавайте се на мимолетни връзки и на свободата си – тази година това ще ви е скъпо. Предстоят ви забавни страсти с разнообразни и нови сътрудници. Трудно ще взимате решения и ще бъдете неуверени. Слушайте сърцето си – то ще ви води в вярна посока.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР