„Разполагаме с цялата информация, която касае шуробаджанашки и партийни назначения

...
„Разполагаме с цялата информация, която касае шуробаджанашки и партийни назначения
Коментари Харесай

БСП дава седмица на ГЕРБ да изчисти проблема с шуробаджанашките назначения

„ Разполагаме с цялата информация, която касае шуробаджанашки и партийни назначения в страната по общини, по регионални центрове, по предприятия – държавни и общински. Даваме една седмица на ГЕРБ да си съберат Изпълнителната комисия и да си решат проблемите”. Това разгласи през днешния ден депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков .

От левицата се заканиха, че след тази седмица ще осветлят всички сходни назначения.

„ За да могат хората в последна сметка да видят по какъв начин ги ръководят, къде отиват техните налози, за какво България е на това състояние, за какво има някои, които са свръхбогати, има други, които не могат да изхранят децата си и в последна сметка хората да решат дали това е моделът на ръководство, който на тях им харесва или не. И главната ни задача, която имаме в това време е да преборим този боязън, който се насажда в тези хора. Страхът, че в случай че ти не си от ГЕРБ няма да получиш работа, страхът, че ти в случай че не си от ГЕРБ изобщо нямаш късмет в това обитаемо място. За да могат хората да кажат своето мнение и най-после българският народ да се отърси от една не бих споделил мухъл, само че нещо сходно “, посочи Ерменков.

От Българска социалистическа партия през днешния ден споделиха, че схемата народен представител и „ Булгаргаз” и „ Бургартрансгаз” е към този момент разширена със схемата „ Булгартрансгаз " – „ Булгаргаз” – Столична община – КЗК”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР