Разполагаме с информация, че Иран строи модерни ракетни заводи в

...
Разполагаме с информация, че Иран строи модерни ракетни заводи в
Коментари Харесай

Израел плаши да върне Ливан в Каменната ера

”Разполагаме с информация, че Иран строи съвременни ракетни фабрики в Ливан, като желая да подчертая, че сме прокарали нова алена линия и няма да им позволим да вършат това на каквато и да е цена за Израел ”, съобщи израелският министър на разузнаването Израел Кац. Запитан дали Израел вижда визитата на водач на иракска милиция в южната част на Ливан като опит на Иран да изпрати обръщение на Израел, Кац разяснява, че Иран няма потребност да изпраща обръщение, добавяйки, че Израел знае тъкмо какво правят иранците в района.

На въпрос дали Израел ще бомбардира ракетните фабрики в Ливан, Кац отсякъл: " Да. Ние също по този начин ще действаме военно и ще ги спрем, както се случва в Сирия. "

" Колкото по-точни стават ракетите на " Хизбула ", толкоз по-силен и по-масиран ще бъде ударът на Израел. Този път цялата територия на Ливан ще бъде цел ", заплаши Израел Кац.

Имайки поради Втората ливанска война, която Израел води против " Хизбула " през 2006 година, Кац добави: " Това, което се случи през 2006 година, ще бъде пикник спрямо това, което можем да създадем. Спомням си, че саудитски министър сподели, че ще изпрати " Хизбула " назад в пещерите им в Южен Ливан. Аз ви споделям, че ще върнем Ливан в Каменната епоха . "

" В същото време, ние не желаеме война и нямаме никакъв интерес да унищожим Ливан, само че няма да приемем нахлуване на Ливан против нас ", уточни още израелският министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР