Разпити, експертизи, роля напоемни и вещи лица на терен. Това

...
Разпити, експертизи, роля напоемни и вещи лица на терен. Това
Коментари Харесай

Мис София разпитва бандити! Красавицата се дипломира успешно

Разпити, експертизи, роля напоемни и движимости лица на терен. Това са единствено част от юридическите дейности, които усвоява в тънкости Мис София 2019 Кристина Пламенова . Чаровната столичанка се дипломира като правист преди броени дни и стартира стаж в Следствения отдел на Софийска градска прокуратура.

„ Бях разпределена от Министерството на правораздаването в следствен отдел при Софийска градска прокуратура за 4-месечен стаж. Присъствах на експертиза и умозаключение на експерт, следва да участвам на разпит, както и да бъда поемно лице при различаване на причинител на закононарушение “, показа Кристина.

След привършване на стажа през август й следва финален изпит в правосъдното министерство. Това е пробата за придобиване на юридическа дееспособност, който по последна информация е изместен през декември.

„ Планът ми е да мина сполучливо и през това предизвикателство, а по-късно да реша дали да остана тук и да работя по специалността си или да отпътува за чужбина “, разкрива Кристина пред в. „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР