Разписанието на влаковете на БДЖ влезе във Viber. За целта

...
Разписанието на влаковете на БДЖ влезе във Viber. За целта
Коментари Харесай

Разписанието на БДЖ излезе във Viber

Разписанието на влаковете на БДЖ влезе във Viber. За задачата потребителите могат да употребяват новосъздадения чатбот - " БДЖ-Информация ".

Чрез няколко стъпки с инструкции за дата, начална гара на тръгване и последна гара на идване асистентът във Viber демонстрира влаковете, които следва да потеглят съгласно заложените от искащите да пътуват критерии. 

БДЖ ботът разрешава на всеки консуматор бързо и елементарно да ревизира разписанието на влаковете за всички градове в България за няколко дни напред, както и да следи настояща информация за закъснения на влакове.

Приятно допълнение за потребителите на приложението са и особено направените тематични стикери, изразяващи страсти и приятни моменти от пътуването с трен.

" В купето за морето ", " Запазено място " и " Аз вардя природата " са единствено част от посланията, които към този момент ще разнообразяват чатовете на клиентите на БДЖ.
 
Присъствието на БДЖ във Viber е следващата стъпка на националния железопътен транспортьор към даването на нови и повече благоприятни условия за своите клиенти по отношение на потребителските потребности.

" Пътешествениците в България към този момент ще получават разписанията на влакове елементарно и комфортно в мобилния си телефон през най-използваното приложение за връзка в България - Viber ", прибавят още от държавната компания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР