Разпери крилата си и полети, братко, най-накрая си свободен“, написа

...
Разпери крилата си и полети, братко, най-накрая си свободен“, написа
Коментари Харесай

Мат Лебланк се сбогува с Матю Пери: Разпери крилата си и полети, братко, най-накрая си свободен

" Разпери крилата си и полети, братко, най-сетне си свободен “, написа в инстаграм профила си Мат Лебланк в персонална изповед към умрелия си сътрудник от „ Приятели “ Матю Пери.

" Матю,

С натежало сърцe ти споделям довиждане

С тежко сърце се сбогувам. Времената, които изживяхме дружно, са едни от най-хубавите в живота ми.

За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те назовавам собствен другар. Винаги ще се усмихвам, когато се сетя за теб, и в никакъв случай няма да те не помни. Никога.

Разпери крилата си и полети, братко, най-сетне си свободен. С голяма обич.

Предполагам, че ще задържиш 20-те $, които ми дължиш ", написа Лебланк в профила си в Instagram.

   View this post on Instagram

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Лебланк показа и техни общи фотоси от снимачната площадка на " Приятели ".

Припомняме, че Пери бе открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис предишния месец на 54-годишна възраст, което провокира изблик на тъга от почитателите по целия свят.

Лебланк, който изигра Джоуи Трибиани в хитовия ефирен сериал, е първи измежду сътрудниците си - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър, който персонално разяснява гибелта на сътрудника си.

В взаимно изказване предишния месец членовете на актьорския състав на „ Приятели “ описаха гибелта на Пери като „ непостижима загуба “.

„ Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю “, се споделя в изказването. „ Винаги ще ценим насладата, светлината, ослепителната просветеност, която той внесе във всеки миг – освен в работата си, само че и в живота. Той постоянно е бил най-забавният човек в стаята. Нещо повече, той беше най-сладкият, с даряващо и безкористно сърце “, споделиха те.

Погребението на Пери се състоя по-рано този месец с присъединяване на неговите сътрудници от „ Приятели “. Властите към момента проверяват повода за гибелта му.

На негово име е основана нова фондация, която дава обещание да продължи уговорката си да „ оказва помощ на други, борещи се с заболяването на пристрастяването “ след борбите му с алкохола и опиатите.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР