Разпечатани са пробните кранчета на дестилационните съоръжения на завод „Черноморско

...
Разпечатани са пробните кранчета на дестилационните съоръжения на завод „Черноморско
Коментари Харесай

Митниците разпечатаха кранчетата на поморийския винпром

Разпечатани са пробните кранчета на дестилационните уреди на цех „ Черноморско злато” в Поморие, които през предходната седмица бяха спрени от Агенция „ Митници” след инспекция, оповестиха от компанията.

Причина за мярката е, че кранчетата не са отразени в схемите за произвеждане, не са пломбирани и към тях няма измервателни уреди, като по този начин се основават подозрения за безотчетна продукция.

„ Агенция Митници почете причините на „ Черноморско злато”, че пробните кранчета са неделима част от баретката на всяка дестилационна система по отношение на софтуерните условия за работа на оборудването, както удостовери и производителят на системите „ Бенковски Ко”, показаха от „ Черноморско злато” в известие до медиите.
Винзаводът в Поморие: Кранчетата ни са от 18 години Митничарите запечатаха 9 от общо 16-те кранчета на оборудванията за дестилиране на алкохол
Производителят означи и че течността в тези уреди не е краен артикул, а екстракт с алкохолно наличие сред 55% и 75%.

„ Черноморско злато” са показали на управляващите по-детайлна софтуерна скица с пробните кранчета, като са предложили и слагане на бленда за понижаване на дебита им.

Изкупвателната акция на грозде в Черноморско злато продължава. Производството работи с цялостен потенциал и мощ, пишат от компанията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР