Разпадът в управлението на ГЕРБ в Пловдив е следствие от

...
Разпадът в управлението на ГЕРБ в Пловдив е следствие от
Коментари Харесай

Социалисти: ГЕРБ са немощни да се справят с проблемите на пловдивчани

" Разпадът в ръководството на ГЕРБ в Пловдив е разследване от систематичната им политическа отпадналост да се оправят с проблемите на жителите. Решението е в промяната на този циничен модел ", се споделя в позиция на ИБ на Горско стопанство на Българска социалистическа партия в Пловдив. Наблюдаваме с безпокойствие изострящата се борба сред почитателите на ПФК " Локомотив " и  ПФК " Ботев ", които са гневни на кмета Здравко Димитров и неговата администрация поради незавършените игрища, пишат социалистите.
Реакцията им е във връзка абсурда сред градоначалника и водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който му изиска оставката. От Българска социалистическа партия в Пловдив напомнят, че Димитров и държавното управление на ГЕРБ са били наясно още през 2020 година, че ще са нужни още финансови запаси за довеждане докрай на стадионите и за придобиване на съответната категория на УЕФА. " Хаосът демонстрира неналичието на познания и умения да се ръководи капиталов развой. Общината да концентрира всички запаси в завършването на стадионите и да не бяга от отговорност. И двата стадиона са нужни на Пловдив, без да се прави разлика сред клубовете ", безапелационни са социалистите.
" Прехвърлянето на виновността единствено към Здравко Димитров, който постоянно е бил част от ГЕРБ, е двуличие и на ниска цена пиар от страна на Бойко Борисов и Иван Тотев, който ръководи общинските съветници от ГЕРБ. Това е опит гербаджиите да се покажат с чисто лице и следващите медийни изяви на Борисов, които целят прикриване на същинските обстоятелства. Това се случи и  с пробива под " Водната плата ", с фиаското с " Международен Панаир " АД, а в този момент и с двата стадиона ", се споделя в позицията. 
" ГЕРБ би трябвало да си понесат отговорността, че към този момент 10 години не могат да завършат стадионите. Провалите в тази посока са и зоологическата градина, басейн " Младост ", редица инфраструктурни обекти и арогантният опит за застрояване на 81 дка край Гребната база, като някои от тях даже са завещание от отрицателното ръководство на Иван Тотев ", безапелационни са от Българска социалистическа партия в Пловдив.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР