Разпадът в Демократична България продължава. Зеленият активист Александър Дунчев, настоящ

...
Разпадът в Демократична България продължава. Зеленият активист Александър Дунчев, настоящ
Коментари Харесай

Разпад в ДБ на Христо Иванов: Зеленият Александър Дунчев отива при Киро Канадеца

Разпадът в " Демократична България " продължава. Зеленият деятел Александър Дунчев, сегашен шеф на Агенцията по горите и някогашен заместител на Тома Белев в парк Витоша, се присламчи към „ Промяната продължава " на Кирил Петков и Асен Василев. Във фейсбук той декларира, че си е взел неплатен отпуск от Агенцията по горите и се включва в тяхната акция.

Интересно за какво назначен неотдавна върховен админ, вместо почтено да си подаде оставката и да каже „ аз ще ставам политик ", той си пази високо платеното местенце. Но какво да желаеме от " Зелено придвижване ", така наречен " Зелени ". Тях единствено пари и власт ги интересуват. Корабът на " Демократична България " потъва и тарикатите го напущат.

Ето постът на Александър Дунчев във Facebook:

" След 4 месеца в Агенцията по горите и 3 години в ЮЗДП разбрах едно – с цел да опазим горите трябват освен надзор и наказания, само че най-много честни хора! А те стават все по-малко, прогонени и демотивирани по ред аргументи. И решението е едно – да генерираме допустимо максимален публичен интерес към горите, както и отбрана за почтените лесовъди – развой, който започнахме в мандата на служебното държавно управление посредством оптималната бистрота, осветление на кражбите, обществено присъединяване и поддръжка за горските по места. И ето за какво пуснах неплатен отпуск и се включвам в акцията на Кирил и Асен да продължим смяната! ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР