Разочароващият сезон на Манчестър Юнайтед със сигурност ще доведе до

...
Разочароващият сезон на Манчестър Юнайтед със сигурност ще доведе до
Коментари Харесай

Ювентус вече преговаря за завръщането на Погба

Разочароващият сезон на Манчестър Юнайтед сигурно ще докара до доста промени в тима, а измежду напускащите най-вероятно ще е и огромната звезда на “червените дяволи” Пол Погба. От много време се знае за интерес към французина от страна на Реал Мадрид, само че по-вероятно наподобява халфът да се завърне в Ювентус.

Италианският публицист Джанлука Ди Марцио, прочут като меродавен източник за идни прехвърляния, написа в Twitter, че към този момент са в ход договаряния сред Юве и сътрудника на Погба - Мино Райола. Ако се стигне до съгласие, незабавно ще стартират диалози и на равнище клубове.

Погба не е в положителни връзки с Оле Гунар Солскяер, а и колелбливото му показване през сезона кара норвежеца да гледа на раздялата с него като на евентуално положително решение. Естествено, сходен трансфер ще донесе и огромна сума в касата на Юнайтед, кояо да бъде употребена за привличането на нови попълнения.

На “Олд Трафорд” един път към този момент пуснаха Погба в Юве. През 2012 година французинът подписа със “старата госпожа” и се трансформира в един от най-хубавите футболисти в света. През 2016-а Юнайтед заплати на “бинаконерите” рекордните 110 млн. евро, с цел да си върне своя младеж. Дали сюжетът ще се повтори? Колаж: Mirror
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР