Разочаровано мълчание и тук-там прокарване на тезата за инсценировка е

...
Разочаровано мълчание и тук-там прокарване на тезата за инсценировка е
Коментари Харесай

А през 2017 г. същата „демократична общност“ опищя света и искаше оставки в НСО за развит болт

Разочаровано безмълвие и на места пробутване на тезата за инсценировка е превзела „ демократичните сили “ след опита за нападение против основния прокурор Иван Гешев, брачната половинка му и двете им дъщери.

Позицията на коалиция ПП/ДБ беше декларирана пред БТВ само от водача на ДСБ Атанас Атанасов. „ Трябва да се проверява и версията за инсценировка. На базата на професионалния опит, който имам, ми наподобява на многоцелево интензивно мероприятие, което преди всичко има за цел да героизира „ жертвата “. И отклонение на публичното внимание в тази политическа рецесия “, заподозря ген. Атанасов.

Позицията е учудваща на фона на тежката драма, превзела същите хора преди 6 години. Тогава ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов пътувал към Берковица, когато чули необикновен звук в „ Мерцедеса “ на НСО. Спрели колата и открили, че болтовете не са затегнати.

Служителят на НСО незабавно докладвал на управлението на службата и шефът ѝ Ангел Антонов се чул с Панов. На идващия ден от кабинета на ръководителя на Върховен касационен съд са изпратили публично писмо за случая до НСО, а оттова ги уведомили, че ревизират случая.

Не изключително стряскащата обстановка провокира политическа мощ измежду тогавашната съпротива.









Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР