Разочарован от петата поредна загуба бе треньорът на Ботев Николай

...
Разочарован от петата поредна загуба бе треньорът на Ботев Николай
Коментари Харесай

Белия: Дали оставам? Питайте собственика

Разочарован от петата поредна загуба бе треньорът на Ботев Николай Киров. Белия бе приветстван от жълто-черната аудитория макар провалянето за Купа на България и неудачите през последния месец. „ Подкрепата на публиката не е единствено към мен, а за целия тим. Искам да им благодарим на почитателите за това, което направиха на 15 май във финала. Със сигурност ще ги зарадваме за в бъдеще. Моят пост? Не разясня преди 29-и май, първо би трябвало да се видя със притежателя ”, заявиКиров.

Отборът е още в потрес след загубата във финала. Нормално е след тези огромни упования. След такова отчаяние е доста мъчно да се върнеш за оптимално малко време. Все отново споделих на момчетата, че футболът е една игра – не се ли наслаждаваш, няма по какъв начин да се реализира нещо по-сериозно. Трябва да се връщаме в играта ”, съобщи Киров. „ Когато не желаеме да играем с топката, няма по какъв начин да създадем състояние. Това е нашият огромен миг сега. Просто по най-бързия метод би трябвало да пристигна паузата, с цел да почистим грешките. ”

„ Статистиката приказва доста, тя е един от точните критерии. Насочихме вниманието напълно върху Купата на България. Може би там е разковничето. Особено след елиминирането на ЦСКА се видя, че нямаме късмет да реализираме освен това в шампионата. Затова и подходихме по подобен метод. ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР