Разнопосочно се движи борсовата търговия днес, акциите се опитват да

...
Разнопосочно се движи борсовата търговия днес, акциите се опитват да
Коментари Харесай

Пазарите остават в очакване на решението Фед, но данните от Обединеното кралство засилват мненията за отлагане на лихвите

Разнопосочно се движи борсовата търговия през днешния ден, акциите се пробват да създадат пробив, до момента в който доходността на американските съкровищни облигации се задържа покрай многогодишни върхове, защото възходящите цени на петрола подтикнаха инфлацията и сътвориха предпоставки Федералният запас да предвижда, че лихвените проценти ще останат по-високи за по-дълго време, съобщи " Ройтерс ".

В Европа английският фунт стерлинг бе подложен на напън, откакто данните демонстрираха, че високата инфлация във Англия е спаднала ненадейно през август, което провокира спекулации, че Английската централна банка може да спре историческата си серия от покачвания на лихвените проценти още в четвъртък.

Фючърсите на суровия нефт вид Брент се намалиха с 1 % и отстъпиха от 10-месечните си върхове. Но на равнища от към 93,50 $ за барел, цените остават с 30% по-високи за последните три месеца, защото Саудитска Арабия и Русия понижават добива.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР