Разнообразие от емоции и вълнуващи моменти ще предложат каналите на

...
Разнообразие от емоции и вълнуващи моменти ще предложат каналите на
Коментари Харесай

Премиерен филмов маратон в каналите на Нова Броудкастинг Груп през декември

Разнообразие от страсти и вълнуващи моменти ще предложат каналите на Нова Броудкастинг Груп през месец декември. Всеки понеделник феновете на DIEMA ще станат част от динамично екшън премеждие, по KINO NOVA ще могат да се насладят на зрелищна история от забележителната сага „ Междузвездни войни “, а премиерните филми в ефира на DIEMA FAMILY ще внесат уют и положително въодушевление.

Екшън в ефира на DIEMA

Старт на премиерните вечери по DIEMA ще даде филмът „ Първо ликвидиране “. На 6 декември, понеделник, от 22.00 ч. водещият брокер от Уолстрийт Уил и синът му Дани попадат на обирджии и стават очевидци на убийството на един от тях. След като се замесва в несполучлив банков грабеж, при който Дани е похитен, Уил е заставен да помогне на похитителите в подмяна на живота на сина си. В основните функции на този вълнуващ екшън-трилър влизат актьорите Брус Уилис и Хейдън Кристенсен.
 Кадър от Първо ликвидиране
Напрегнатият приказен екшън „ Отвлечени “ изправя двама непознати против извънземна мощ на 13 декември от 22.00 ч. Бъдещето на човечеството е заложено на карта и двамата мъже, които нямат съвсем нищо общо, скоро осъзнават, че би трябвало да се съюзят, с цел да намерят обичаните си хора и да възпрат мистериозните похитители. Филмът на режисьора Ърни Барбараш събира известния английски артист Скот Адкинс и майстора на бойните подиуми Анди Он.
 Кадър от Отвлечени
В основните функции на „ Информаторът “ влизат добре познатите холивудски имена Клайв Оуен, Джоел Кинаман и Розамунд Пайк. На 20 декември филмът от 2019 година ще опише за някогашен боец от спецчастите, който работи като осведомител за ФБР. Когато интервенция на ФБР се обърква, причинявайки гибелта на служител на реда под прикритие, Пит е заставен да се върне в пандиза, в който е лежал за ликвидиране, с цел да превземе врага от вътрешната страна.
 Кадър от Информаторът
На 27 декември ще бъде излъчена приключенската фантастика „ Орденът на Асасините “. В зрелищната лента любимецът Майкъл Фасбендър е Кал Линч, който след пътешестване обратно във времето, схваща, че е правоприемник на Асасините – скрито общество, борещо се за запазването на свободната воля от Ордена на тамплиерите.
 Кадър от Орденът на Асасините
Променен от видяното в предишното, Кал стартира да придобива знанията и уменията, нужни да се бори с потисническата организация в сегашното. Актьорският състав е допълнен от неустоимата Марион Котияр, Джеръми Айрънс и Брендан Глийсън.

Кино класика по KINO NOVA

Епично галактическо странствуване чакат всички пред телевизионния екран с дълго чаканата премиера на „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “ от режисьора Джей Джей Ейбрамс. Лентата от сагата, белязала живота на няколко генерации фенове, повежда героите Рей, Фин и По в решаваща борба със силите на Първия ред и завърналия се злобен император Палпатин.
 Кадър от Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър
Как ще приключи емблематичната история за Скайуокър, феновете ще могат проследят по KINO NOVA на 11 декември от 21.00 ч.

Премиерни заглавия по DIEMA FAMILY

Поредица от премиерни заглавия ще предложи и DIEMA FAMILY. От 11 декември всяка събота и неделя от 20.00 ч. ще се излъчват докосващи кино истории, които дават обещание мощни страсти и въодушевление в студените зимни вечери за цялото семейство. Началото ще сложи „ Да преоткриеш Коледа “, в който основната героиня Фийби (Бевърли Мичъл), преоткрива същинското значение на традициите и любовта. Част от лентите, които също ще създадат дебюта си по DIEMA FAMILY, са „ Коледа за всеки ден “, „ Господин Коледа “ и „ Празници по поръчка “.
 Кадър от Да преоткриеш Коледа
Не пропускайте вълнуващите премиерни филми по DIEMA, KINO NOVA и DIEMA FAMILY през декември.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР