Разнобоят на необузданото его и налагането на гледна точка между

...
Разнобоят на необузданото его и налагането на гледна точка между
Коментари Харесай

Д-р Любомир Канов: Наблюдавам провинциална незрялост в политиката

Разнобоят на необузданото его и налагането на позиция сред Политическа партия и Демократична България няма да им попречи да вземат значими решения за страната. Човек не може да реализира нищо, в случай че не преодолее себе си виждайки, че води нещата към невъзможност.

Това сподели психиатърът доктор Любомир Канов пред NOVA NEWS.

По думите му президентът Радев съставлява непознати ползи, които целят дестабилизация у нас.

" Те могат да имат разнообразни претекстове и небосвод. Беше несвоевременно да бъде свикано Народно събрание тъкмо в Страстната седмица. Всеки, който подценява растежа на " Възраждане " бърка, не са стигнали тавана си ", уточни той.

Според него най-плашеща е девалвацията на думите на политиците - казаното неотложно бива анулирано или непотвърдено, посредством изказвания, които се хвърлят в общественото пространство без необикновен срам, с цел да бъдат опровергани на идващия ден.

" Пример е проблема със самолетите МиГ-29. Липсата на консистентност на думите и личностите основава обезпокоителен безпорядък в цялата политическа конюнктура. Егото е несвоевременно, следя провинциална незрялост в политиката. Добре е политиците да имат самообладание и да демонстрират мъдрост. Диалогът е дарба да се поставиш на мястото на другия, да допуснеш, че има и различен човек, който е с равностойни на теб права и възгледи. Така да си в положение да коригираш своята позиция. Когато двама се бият, това е опит за надделяване. Не съм забелязал у нас да има висока просвета на разговора, както на политическо, по този начин и на битово равнище ", съобщи още психиатърът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР