Размяната на заплахи между САЩ и КНДР продължава с пълна

...
Размяната на заплахи между САЩ и КНДР продължава с пълна
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Скоро малкият човек ракета може да го няма

Размяната на закани сред Съединени американски щати и КНДР продължава с цялостна мощ. След като по-рано през днешния ден на Общото заседание на Организация на обединените нации външният министър на Северна Корея И Йон-хо изсипа дрънканица по адрес на Доналд Тръмп и даже разгласи, че ракетният удар против Съединени американски щати наподобява неминуем, американският президент бързо отвърна.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплаши в Тwitter севернокорейския външен министър И Йон Хо и водача на страната Ким Чен Ун, че "не след дълго тях може да ги няма ", в случай че министърът продължава да повтаря мислите на Малкия човек ракета ", визирайки водача на Северна Корея, съобщи организация „ Ройтерс ".
"Чух какво сподели външният министър на Северна Корея пред Организация на обединените нации. Ако той продължи да препредава като ехтене мислите на дребния човек ракета, тях не след дълго няма да ги има ", написа Тръмп в профила си в Туитър.
Словесното напрежение сред двете страни ескалира в последните дни, откакто Доналд Тръмп произнесе речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации и заплаши КНДР с цялостно заличаване и измисли прякора на Ким - Човекът ракета.
Това докара даже до отговор на севернокорейския водач, който особено произнесе тирада и назова Тръмп „ изглупял дъртак ", а в този момент в нападките се включи и външният министър И.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР