Размяна на реплики в парламента между премиера Кирил Петков и

...
Размяна на реплики в парламента между премиера Кирил Петков и
Коментари Харесай

Размяна на реплики между премиера и депутат от ДПС

Размяна на реплики в Народното събрание сред премиера Кирил Петков и депутата от Движение за права и свободи Станислав Анастасов.

Поводът - запитване на придвижването за какво Министерски съвет е одобрил контракт сред Министерството на превоза и Националната компания железопътна инфраструктура за 166 млн. лева за ремонт на сектор от жп линията София-Драгоман.

Парите са по европейска стратегия, само че съгласно Движение за права и свободи договорът е подписан преди утвърждението на Европейска комисия.

Премиерът отговори, че обектът е с национално значение, всичко е по разпоредбите и по осъществяването му ще се види смяната.

В случая очевидно Вие за някъде бързатe, бързате да платите едни 166 милиона лв., заобикаляйки Eвропейската комисия. Дали бързате за влака Волуяк - Драгоман занапред ще разберем, а може и да го изпуснете, тъй като сте се застраховали в действителност, че Комисията няма да утвърди този план и той ще излезе от джоба на българския поданик. Това гласи решението на Министерски съвет, сподели Станислав Анастасов, ПГ на Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи само и единствено е фокусирано в отбраната на един от своите депутати Делян Пеевски и всичките диалози, мнения и от трибуната и по медиите са да застанат в цялостна отбрана на Делян Пеевски. Разбирам, че за Движение за права и свободи това е единствено и единствения фокус, само че мисля, че можем да се фокусираме и върху по-важни въпроси с изключение на неговата цялостна и цялостна отбрана, отговори Кирил Петков, министър- ръководител.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР