Размяна на обвинения и обидни квалификации беляза дискусията за войната

...
Размяна на обвинения и обидни квалификации беляза дискусията за войната
Коментари Харесай

Искри в ефира между депутатката Калина Крумова и почернени семейства

Размяна на обвинявания и обидни квалификации беляза полемиката за войната по пътищата в студиото на „ Тази заран ”, в която взе участие някогашната тв водеща, депутатка от „ Атака ”, активистка на „ България без цензура ” и сегашен специалист по пътната сигурност към Министерство на вътрешните работи Калина Крумова. Представители на Института за пътна сигурност и почернени фамилии запитаха на какво съображение точно тя поучава силовия министър Валентин Радев.

Те се оповестиха срещу „ модела на Калинките ”, който в системата за сигурност на придвижването създава извършители, рецидивисти и жертви на пътя. От института показаха, че сегашните три пътни законопроекта са получили „ червен картон ” при разискванията в цялата страна и това е довело до скандално държание от страна на представителите на вътрешното министерство.

„ Благодарение на тая власт моето момче беше убито в злополука. Калина с нейната изявеност като един от най-ярките политически номади и с нейните политически възгледи не пречи никому, само че когато стартира да твърди, че е специалист във всяка област, това ни касае нас ”, акцентира пред камерата на bTV почернена майка.

Калина Крумова отговори по следния метод: „ Това е персонален спор, в който аз няма да вляза – с човек, на който въпросите са написани на листче ”. Жената сподели на камерата какво си е написала авансово, с цел да не пропусне нещо – всички функции на Калина Крумова през годините:  на тв водещ, депутат, политик, специалист по сурогатно майчинство, модел на календарчета, специалист в образованието на млади политици и специалист по пътна сигурност.

„ Аз също съм прочувствена, тъй като преди 6 година имаше десетки такива майки, изгубили децата си на пътя, които не се деляха, а се обединяваха ”, съобщи на собствен ред Крумова, като напомни, че нейният автограф стои под законовите промени от 2012 година точно във връзка с пътната сигурност.

Поканата в този момент да влезе в екипа на Валентин Радев пристигнала от самия министър „ най-вероятно тъй като съм направила задоволително неща и имам задоволително хрумвания, свързани с пътната сигурност ”.

Сред почернените майки, за които Крумова приказва, е и депутатът от ГЕРБ Нели Петрова. С днешна дата Петрова обаче е на следната позиция: „ Преди 6 година се заблудихме в тъгата си и повярвахме. Не имам вяра, че нейната битка за понижаване на черната статистика е чиста и свята ”.

Експертът по пътна сигурност не й остана задължен: „ Каква тъкмо политика прави тя в Народното събрание във времето, в което е депутат?! Аз съм събирала хората и не съм ги разделяла ”.

Какво обаче потвърждава годността й да бъде на тази позиция? „ Най-вероятно когато си законодател и когато тези законопроекти, под които си поставил подписа си, са били признати, това е доказателство ”, отговори Калина Крумова. Тя уточни, че е постоянен докторант по транспортна логика на психиката в Българска академия на науките.

Именно по отношение на това й занятие е и планът за към 380 000 лева без Данък добавена стойност за смяна на шофьорските психотестове, по който работи: „ Аз съм докторант, работата на всички докторанти минава през разнообразни планове ”.

Според нея критиците й в предишното са били на задоволително високи позиции в Министерство на вътрешните работи, с цел да осъществят всичко, за което претендират. А Институтът за пътна сигурност съществувал единствено с цел да подлага на критика системата и задачата на неговите членове е още веднъж да се окажат във властта. Тя дори съобщи, че същите са я канили да бъде част от организацията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР