Размножавайте се или сме изправени пред изчезване. Това е посланието

...
Размножавайте се или сме изправени пред изчезване. Това е посланието
Коментари Харесай

Можем да изчезнем, раждайте, призова Виктор Орбан

Размножавайте се или сме изправени пред изгубване . Това е посланието на централноевропейски водачи по отношение на топящото се население. В района държавните управления ползват по този начин наречените политики " първо фамилията " , с цел да поощрят раждаемостта, написа " Гардиън ".

Правителството на Унгария провежда интернационална среща за демографията в Будапеща тази седмица , на която вземат участие няколко районни водачи и делегации от десетки страни в опит да се усилят вложенията в фамилната политика.
 Унгария дава €30 хиляди на двойки, които възнамеряват три деца
Унгария дава €30 хиляди на двойки, които възнамеряват три деца

Парите са налични посредством скица, която влезе в действие от началото на юли

Унгарският министър председател Виктор Орбан предизвести, че е допустимо Унгария , с население под 10 милиона души, което се топи поради ниската раждаемост и емиграцията на унгарци към западни страни членки на Европейски Съюз, просто да изчезне.

При откриването на конференцията в четвъртък Орбан акцентира, че не е мъчно това да стане действителност.

Орбан, който през последните години базира политическите си акции на антибежански и антимигрантски настроения, разясни, че други европейски политици гледат на миграцията като на решение, само че той изрично отхвърля това, като прибягва до крайнодясната доктрина за " Голяма подмяна " (Бялото население бива последователно сменено посредством миграция и разрастването на малцинствените общности - Бел. ред.).
 Унгария вини
Унгария вини " апокалиптичната загуба на полезности " на Запада за пожара в " Нотр Дам "

" Френската секуларистка, антицърковна политика също е надълбоко виновна "

Ако Европа не бъде обитаема с европейци в бъдеще и ние приемем това за даденост, ние приказваме за подмяна на популацията, замяна на европейското население с други. Има политически сили в Европа, които желаят да подменят популацията по идеологически или други аргументи, акцентира унгарският водач.

Думите на Орбан бяха подкрепени от един от почетните посетители на срещата. Бившият австралийски министър председател Тони Абът, който похвали унгарския водач за " политическия кураж да се опълчи на политическата уместност " .

Абът разясни, че умиращите популации, а не климатичните промени, са най-голямата опасност за Западната цивилизация, като разкритикува принц Хари и Меган Маркъл, които неотдавна оповестиха, че няма да и мат повече от две деца поради въздействието върху околната среда.

Страхът от растящото население в други елементи на света беше съществена тематика при започване на срещата в Будапеща, макар че участваха делегации от доста разрастващи се страни.

На двудневната среща участваха също чешкият министър председател Андрей Бабиш и сръбският президент Александър Вучич. Приоритет и за двамата е увеличение на раждаемостта като дълготрайна цел в Чехия и Сърбия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР