Размисли относно контрапротестиращите незрящи, които са до нашата палатка......Първо, прави

...
Размисли относно контрапротестиращите незрящи, които са до нашата палатка......Първо, прави
Коментари Харесай

Майка: Къде бяха досега незрящите, та не излязоха с нас? Искат реформа, но не сега

Размисли по отношение на контрапротестиращите незрящи, които са до нашата палатка......Първо, прави ми усещане,че от години по тв изявите им са все едни и същи няколко индивида. Сега тъкмо те, още веднъж желаят по добър живот за всички в неравностойно състояние. Дами и господа, ние за това се борим към този момент седми митинг за 3 години.
Питам се, те, незрящите къде бяха до в този момент, та не излязоха с нас? Искат промяна, само че не бърза, не по този начин и не в този момент. А,как и по кое време, драги ми индивиди? Кога? След 3,5,15 или повече години, с цел да можете да продължите да си усвоявате плановете за по няколкостотин хиляди?

Второто което през днешния ден се запитвам е за екскурзията до Пловдив. Защо отиват там? Вероятно с цел да видят потребността от ремонт на тяхното си общежитие и да вземат незабавни ограничения за неговото реновиране.

Един риторичен въпрос - Защо, като имат толкоз планове и финансиране първо не оправят техните си лични членове. Защо ги оставят да живеят в бедност и мизерия. Защо демонстрират групова немърливост и ограбват личните си членове?

Няма неприятно да се бориш за всички, само че първо стой да крадеш и обричаш личните си хора!

Така мисля аз.....

Аз ще изляза на 30. 07. и ще желая бъдеще и заслужен живот за хората с увреждания. Ще се боря и ще не отстъпвам правилата си. Да, аз съм майка, само че също съм и жител към момента на тази страна и ще не отстъпвам правата си за заслужен живот, моя, на фамилията ми и на другите в сходно състояние!!

Боряна Драганова от самодейност „ Системата ни убива”, фейсбук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР