Размерът на държавната за един получен действителен глас за 2021

...
Размерът на държавната за един получен действителен глас за 2021
Коментари Харесай

Субсидията за партиите остава 8 лева на глас

Размерът на държавната за един получен автентичен глас за 2021 година остава 8 лв.. Това взеха решение без спор депутатите по време на приемането на второ четене на текстове от законопроекта за държавния бюджет за идната година.
Право на такова имат всички партии в Народното събрание, както и " Възраждане ", която на последните избори е получила поддръжката на повече от един % от гласуващите. Отхвърлено беше предлагането на " Воля " дотацията за автентичен глас да е 0 лв..
 Предложението за таван на партийната дотация отпадна от дневния ред на Народното събрание Предложението за таван на партийната дотация отпадна от дневния ред на Народното събрание
Парламентът трябваше да стартира днешния парламентарен ден с работа по предлагането на " Обединени патриоти " за промени в Закона за поли...
Парламентът одобри още пенсионерите, които получават пенсии от 300 до 369 лева, колкото е линията на бедността, да получат еднократно ваучери за храна на стойност 120 лева през април.
Не бе призната концепцията на " Обединените патриоти " да има ваучери за отмора, за които да бъдат отделени 180 млн. лева Мнозинството отхвърли и предлагането на Българска социалистическа партия да бъдат отпуснати повече средства за ваучери за храна на работещите. Парламентът одобри още помощи за деца да получават единствено родители с приход под 510 лева, само че следва да бъдат гласувани и данъчни облекчения.
Минималният размер на фискалния запас към 31 декември 2021 година е в размер 4,5 милиарда лева, одобриха още депутатите. Максималният размер на държавния дълг към края на 2021 година не може да надвишава 31,9 милиарда лева Максималният размер на новия държавен дълг, който може да бъде стихотворец по реда на Закона за държавния дълг, е 4,5 милиарда лева
В 20 часа депутатите завършиха работа за през днешния ден. Гласуванията по текстовете от бюджета не престават на следващия ден сутринта. 
 Патова обстановка за дотациите в Народното събрание, партиите без пари следващата година? Патова обстановка за дотациите в Народното събрание, партиите без пари следващата година?
Неочакван поврат в пленарна зала по време на гласуванията в бюджета наподобява ще остави партиите без пари за следващата година. Парламентът изпад...
Какво още взеха решение депутатите вижте и
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР