Размерът има ли значение? Вечен въпрос, който вълнува милиони хора

...
Размерът има ли значение? Вечен въпрос, който вълнува милиони хора
Коментари Харесай

Нина Добрев пита закачливо: Размерът има ли значение?

Размерът има ли значение? Вечен въпрос, който вълнува милиони хора по света. Дилема, която няма значително значение за качеството на живота ни, само че е реалност, че за някои хора... има огромно значение. Всъщност тематиката в Инстаграм бе повдигната не от кого да е, а от актрисата с български корени Нина Добрев.

Преди броени часове Нина разгласява в Инстаграм фрагменти, съдържащи две занимателни изображения, предизвикали почитателите ѝ в обществената мрежа да споделят своята позиция по тематиката. Всъщност на фотосите Нина държи два... лимона. Единият цитрус е с естествен размер, другият обаче... изключително огромен. Ето какво показа към фрагментите Добрев:

Виж още:

" Старият спор... Има ли значение размерът? Или нещата опират до това по какъв начин го използваш. Говоря за лимони. Очевидно... ", гласи закачливото обръщение към фрагментите на звездата от " Дневниците на вампира ", които все още са получили над 1 милион лайкове.

Гледайки фотосите, стигаме да заключението, че изображенията не са направени скоро. На тях Нина е облечена в дълго зимно палто и носи ръкавици. Освен това нито Нина, нито посетителите на магазина носят защитна маска. Повечето консуматори другояче са коментирали, че  размерът несъмнено е значим... за избора на лимони. Други считат, че е по-важно по какъв начин използваш... лимоните. Споделете в мненията и вашето мнение по въпроса!

Виж още: Зендая се появи с рокля на нейните години! Култовият модел обаче е с идея

Източник фотоси & thumbnail:  https://www.instagram.com/nina/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР