Разлютен спор се разрази между съседи в пловдивския квартал Мараша“,

...
Разлютен спор се разрази между съседи в пловдивския квартал Мараша“,
Коментари Харесай

Люта кавга между съседи в Пловдив заради неправилно паркиран Мерцедес

Разлютен спор се развихри сред съседи в пловдивския квартал „ Мараша “, научи TrafficNews . Малко след края на работния ден през вчерашния ден ул. „ Братя Миладинови “ почнала да се цялостни с коли. В региона постоянно се случва същинска игра на тетрис, докато шофьори търсят паркоместа в час пик. 
Прочетете още
Живееща на въпросната улица обаче решила да спести старания и паркирала скъпия си Мерцедес върху част от пътното платно и част от тротоара, алармира четец на медията си.

Когато пешеходци се пробвали да преминат по заетия от автомобила тротоар зародил скандал. „ Заедно с други минувачи бяхме псувани и наричани с обидни прилагателни от младата жена, тъй като сме " удряли колата ѝ ", спряна най-нагло на тротоара ", твърди пострадал. От описа не излиза наяве дали вдействителност са били нанесени вреди върху паркиралата кола и в какъв размер.  

Пловдивчанката добавя, че поради сходно погрешно паркиране в региона постоянно не може да се премине по тротоарните площи. 

„ Надявам се КАТ или виновните за сигурността да не се впечатлят от къщата и лъскавостта на возилото и да вземат съответни ограничения “, моли тя.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР