Разложението в прокуратурата беше постигнато с години усилен труд. Ще

...
Разложението в прокуратурата беше постигнато с години усилен труд. Ще
Коментари Харесай

Минчев: Разложението в прокуратурата беше постигнато с години усилен труд

„ Разложението в прокуратурата беше реализирано с години интензивен труд. Ще би трябвало да поставим доста съществени старания, с цел да върнем доверието в тази толкоз значима институция “. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ Никола Минчев от „ Продължаваме промяната “.

„ Този скандал уронва по неприемлив метод престижа на правосъдната власт “, безапелационна бе Олга Керелска, член на Висш съдебен съвет

По думите му абсурдът в държавното обвиняване е повлиял на решението дали да бъде подсилен проектокабинетът „ Габриел “.

„ Много мътилка имаше към тази поръчка на Мария Габриел (за предварителната промяна на основния прокурор) След като я даде, шестима прокурори от Висш съдебен съвет, които постоянно са били единомислещи с основния прокурор, се причислиха към нея. Това приказва за прекомерно добра съгласуваност, което излиза отвън естественото действие на управляващите “, разяснява Минчев.

Спазих наредбите на договорите и на Кодекса за държание на членовете на Европейската комисия, уточни претендентът за министър председател

Той съобщи, че ПП-ДБ ще положат старания за съставяне на постоянен кабинет с втория мандат, тъй като считат, че постоянно държавно управление е нужно. Може да има някакви промени в състава по отношение на показания към този момент план на кабинет с министър председател Николай Денков, стана ясно от думите на депутата от ПП-ДБ.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР