Разлог. В Разлог, по случай 9-ти май, Деня на Победата

...
Разлог. В Разлог, по случай 9-ти май, Деня на Победата
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Проф. Румен Гечев, БСП за България : Политиците трябва да имат конкретни политики

Разлог. В Разлог, по случай 9-ти май, Деня на Победата и Деня на Европа, се организира годишно шествие в града. В него присъединяване взе и претендентът за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " проф. Румен Гечев, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Всички дружно преклониха глави пред паметника на починалите във войните в Разлог. По-късно проф. Гечев се срещна с кмета на село Баня Мария Юрганчева.
“Разбира се, че имам вяра, че обстановката в България ще се оправи. Хората, които се занимават с политика би трябвало да бъдат умерени реалисти и оптимисти. Няма по какъв начин жителите да следват човек черноглед. Политиците би трябвало да бъдат оптимисти, само че не да гледат единствено през розови очила. Трябва да имат съответни политики, както имаме ние, представителите на Българска социалистическа партия. Призовавам всички да гласоподават доверие на нас освен тъй като по този метод ГЕРБ ще падне от власт, а тъй като Българска социалистическа партия е измежду българския народ ", сподели професорът. По думите му месеци наред социалистите обикалят цялата страна и разясняват дружно с българския народ същинските проблеми. " В резултат на тези обиколки се сътвори " Визия за България " и " Визия за Европа ". Взели сме това, което е най- значимо за българския народ “, безапелационен бе проф. Румен Гечев.
След това той се срещна с кмета на община Белица Радослав Ревански. Той показа, че Общинският съвет на Белица работи благодарение на Българска социалистическа партия. Г-н Ревански похвали депутатите от I- ви МИР Благоевград - Николай Бошкилов и Богдан Боцев, че с помощта на тях, от трибуната на Народно събрание е подложен най- мъчителният въпрос за общината, а именно- неналичието на незабавен център.
След срещата с кмета, проф. Румен Гечев и Общинският съвет на Българска социалистическа партия - Белица поставиха цветя пред Паметника на починалите през 1923-1944 година и Отечествената война /1944-1945г./.
“Изключително съм благополучен, че съм във вашия край. Сега, когато сме членове на Европейски Съюз би трябвало да си спомним за всички тези жертви, които са дали живота си за нашето по-добро бъдеще ", сподели Гечев.
Професорът Румен Гечев изясни, че Българска социалистическа партия желае по-достойно място на България в Европейски Съюз. " Искаме на 26-ти май да спечелим, тъй като България е член на Европейски Съюз от 12 години, а правитeлството на ГЕРБ ръководи към този момент 10 години. България е страната с най-ниски пенсии, с най-ниската междинна работна заплата, нашите компании са с най- ниска конкурентна дарба, ние сме страната с най- висока детска смъртност. Картината е извънредно неподходяща. Затова желаеме обществена Европа, с елементарно налично обучение и опазване на здравето. Искаме Европа да се върне към своите корени и полезности ", добави Гечев.
По-късно професорът се срещна с обществеността на Якоруда и акцентира, че българските социалисти ще пазят българските ползи в Екологичен потенциал.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР