Разликата между партиите на статуквото и тези на протеста е

...
Разликата между партиите на статуквото и тези на протеста е
Коментари Харесай

Юрий Асланов: Ако се стигне до компромис, той няма да е заради принципи

Разликата сред партиите на статуквото и тези на митинга е на имиджово равнище, роля играят и новите лица. Това разяснява социологът Юрий Асланов за предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “.

Според него политическата система в България от дълго време не работи в интерес на хората, недоверието към политическия хайлайф е огромно.

„ Сега даже обществото още повече упреква партиите в Народното събрание, че не мислят за хората, изваждайки някакви дребнави претекстове ", уточни Асланов.

„ Ако се реализира някакъв компромис, той няма да почива на някакви правила. Не инцидентно липсват диспути по значителната политиката. Защото в случай че се навлезе в дълбочина, ще се видят какъв брой в действителност са дълбоки разликите “, съобщи още социологът.

„ Няма спор, оставят чувството, че не знаят какво ще вършат в идващият парламент “, сподели още Асланов и добави, че при такава високомерност на политическия хайлайф, който продължава да приказва между тях, само че не и с жителите, разочарованието може да стигне своя връх и хората да вземат всичко в свои ръце, което не е добър сюжет за страната “, безапелационен беше Юрий Асланов.

" В България изборите постоянно са се печелили по един и същи метод, като се прицелваш се в средностатистическия гласоподавател, който познава и по-добри дни като казваш кой е отговорен за настоящето му състояние. За страдание множеството политически водачи в никакъв случай не са правили нещо друго и знаят, че истината няма никакво значение, а единствено това, което хората си мислят, че е истина “, уточни още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР