Различни проучвания доказват, че ваксините предпазват от Делта“ варианта на

...
Различни проучвания доказват, че ваксините предпазват от Делта“ варианта на
Коментари Харесай

Актуална информация за COVID-19 в Русенска област

Различни изследвания потвърждават, че имунизациите защищават от " Делта “ разновидността на ковид, само че успеваемостта им по отношение на предходните разновидности спада. Специалисти обобщават, че този спад е с към 10 до 20% при другите препарати. Ваксините остават високо ефикасни против тежко боледуване и гибел. Сериозни проблеми след слагането им пораждат извънредно рядко.

В информацията за РНК имунизациите е добавено, че в доста редки случаи се оповестява за миокардит и перикардит, а при векторните – за необичаен неврологичен синдром. Европейската организация по медикаментите е безапелационна, че утвърдените ваксини са безвредни и ефикасни, а данните от непрекъснатото наблюдаване и оценка на сигурността им са обществени на уеб страницата на регулатора.

" Много е огромна и заслугата за недоверието на обществото във имунизациите на един контингент от лекари, които изрично декларират, че са рискови, че не желаят да се имунизират, отхвърлят пациентите си да бъдат имунизирани, което е доста неверен метод. Реално имунизациите нямат кой знае какви противопоказания и не е въпросът да спрем някой от имунизация, а да изберем подобаващия миг, в случай че той има разнообразни сега положения, които да са в остра фаза ", споделя доктор Бацелова.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР