Различията между Слави и него (бел.ред- Бойко Борисов) , между

...
Различията между Слави и него (бел.ред- Бойко Борисов) , между
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Слави беше приятел с Борисов, преди да стане кмет и да се изложи

" Различията сред Слави и него (бел.ред- Бойко Борисов), сред нас и Борисов започнаха, когато той стана кмет. Преди това той и Слави имаха близки другарски връзки. Борисов беше приветлив на всички. Малко хора не го харесваха, до момента в който беше секретар на Министерство на вътрешните работи в държавното управление на Сакскобургготски ".

Това сподели сценаристът на Слави Трифонов и зам.-председател на " ИТН " Тошко Йорданов в предаването.

По думите му преди да стане кмет, Борисов е бил приветлив, тъй като " беше друг от цялата политическа сган ". " В момента, в който влезе във властта, сподели що за човек е. Почнаха едни обещания, едни заигравки с бюджета, градеж на метрото от приятеля на щерка му, на който той твърдеше, че му е блъснал пестник по-късно ", сподели още Йорданов.

Той отхвърли изказванията на премиера от 2010 година, че Трифонов е поискал 50% от ГЕРБ и въздействие да назначава министри:

" Антагонизмът стартира преди този момент. Борисов тогава сподели, че всичко е станало, тъй като Слави е желал да строи в градинка до Японския хотел. И го разправяше 1,5 година, до момента в който Слави не заплаши от ефира на БТВ, че в случай че още един път го каже това – ще го съди, с цел да се потвърди има ли градинка, или не. Тогава настъпи разделянето и се стигна до лъжата на Борисов при Сашо Диков. След това не е приказвал за градинки, тъй като елементарно може да се потвърди. Но за проценти и стремежи може да разправя всичко, няма по какъв начин да се потвърди. Борисов излъга и за градинката, и за 50 на 50, което звучи малоумно ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР