Разкриваме ви къде са най-уязвими мъжете, не за да използвате

...
Разкриваме ви къде са най-уязвими мъжете, не за да използвате
Коментари Харесай

7-те най-големи слабости на мъжете

Разкриваме ви къде са най-уязвими мъжете, не с цел да употребявате това против тях, а с цел да ви помогнем да разберете най-странните аспекти от тяхната логика на психиката.

С тази информация надали ще има представител на мощния пол, който да ви е мъчно да разберете.

Запознайте се със 7-те най-големи недостатъци на мъжете.

1. Синдромът на Шефа

Да преобладават и управляват е в природата на мъжете още от деца. А и не са малко родителите, които (обикновено несъзнателно) възхваляват „ мъжките черти “ и принизяват „ женските “. По този метод един мъж е заставен през целия си живот да показва и пази превъзходството си. Ето и малко числа:

- 70% от мъжете, които попаднат на преобладаваща жена, развиват комплекс за непълноценност и се усещат нещастни;

- 64% изпитват комплекс, в случай че жена им изкарва повече пари от тях;

- 58% развиват жестока ревнивост към професионалните триумфи на половинката си.

Затова огромна част от господата раздават команди и показват мощ (за страдание от време на време и физическа) над своите половинки. А най-отчайващото е, че вероятността да се отърват от този синдром е оскъдна.

2. Синдромът на Наполеон

Нисък растеж – една същинска драма за мъжете! Но хубавото е, че множеството от тях съумяват да компенсират този минус или с прекомерна суетност към външния си тип, или с трупане на полови бройки, или с печелене на доста пари, или с каквото там ги кара да се усещат повече от другите. Макар, че не са малко дамите, които изобщо не се вълнуват от височината на мъжа до тях.

3. Синдромът на Импотентността

Твърдението, че един мъж е постоянно подготвен за секс, е освен мит, ами и цялостна смешка. Да не приказваме, че пичовете сами са си отговорни за това публикувано разбиране, тъй като не пропущат опция да бележит какви полови богове са. Но фактът е налице – да не успее да вдигне самолета или пък да го приземи прибързано е мощен удар по самочувствието на всеки мъж. Те считат, че с такава „ излагация “ мигновено губят „ полагащото им се предимство “ над дамите. Но пък това е един от дребното синдроми, който може да бъде премахнат, в случай че мъжът попадне на деликатна и деликатна партньорка.

4. Синдромът на Херкулес

Синдромът на Херкулес е публикуван всеобщо измежду мъжете. След като закупи славата на мощен и несломим мъж, откакто направи безчет подвизи от смелост, най-после попадна в иго на царицата на Амазонките, която на всичкото от горната страна го принуди да прави чисто женската работа. Страхът да не попаднат според от своята половинка е съществена причина за редица любовни неразбирателства. Понякога мъжът преднамерено се държи надменно или отхвърля помощ точно, с цел да не бъде сметнат като мъж под чехъл.

5. Синдромът на Дон Жуан

Преди години надали някой щеше да отхвърли, че при дамите сексът би трябвало да върви паралелно с любовта, до момента в който при господата броя е знак на неустрашимост. За благополучие еманципацията промени това. Или най-малко за дамите. Защото към момента много от представителите на мощния пол изпитват потребност да потвърждават себе си, сваляйки всяка втора. Те просто не могат да устоят на порива, мъчно остават правилни във връзките си и единствено някоя в действителност търпелива жена би могла да ги откаже от това. Но, отново с помощта на еманципацията, останаха малко такива дами.

6. Синдромът на Александър

Той се показва в големия боязън на хетеросексуалните мъже да не бъдат сметнати за гейове. Затова се възпират да показват удивление към останалите от „ своя тим “, държат се много жестоко, удрят се по раменете с юмруци и прочие „ мъжкарски “ неща. Според изследванията, при над 50% от мъжете фактът, че някой може да ги намерения за хомосексуалисти, е един от най-ужасните им страхове.

7. Синдромът на Давид

Библейският цар е прекарал десетки млади дами през леглото си, с цел да се усеща по-значим и пълностоен. Макар любовта да не признава възрастови разлики, истината е, че доста мъже на възраст си хващат млади девойки не толкоз, тъй като са луди от обич, а тъй като това за тях е метод да стартират изначало. Да се почувстват още веднъж млади и дейни. Което, сами се досещате, няма по какъв начин да стане. Защото любовта може и да основава чудеса, само че не връща годините обратно.

Всичко това още веднъж ни демонстрира, че мъжете също имат потребност от схващане. Но въпреки всичко изборът си остава ваш – да решите дали ще можете да се справите с една или няколко от слабостите на вашия фаворит, или да продължите по пътя си. Ние можем да ви посъветваме единствено едно – най-малко пробвайте!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР