Разкрито е убийството на таксиметровия шофьор в София. Това обяви

...
Разкрито е убийството на таксиметровия шофьор в София. Това обяви
Коментари Харесай

Извънредно! Разкрито е убийството на таксиметровия шофьор Борислав в София

Разкрито е убийството на таксиметровия водач в София. Това разгласи Емилия Русинова, административен началник на СГП, на ексклузивен брифинг. Убийството на Борислав е доказателство, че те нямат спирка, когато е застрашена групата да прибягват и до такива средства. Работата беше извънредно сложна. Смятам, че това е добър резултат, съобщи от своя страна съобщи от своя страна основен комисар Младен Маринов.

" Бяха задържани няколко индивида. На две от лицата бяха повдигнати обвинявания. И двете са арестувани за 72 часа, до края на деня ще се желае налагане на задържане под стража. Това обявиха от прокуратурата на ексклузивен брифинг на прокуратурата.

В него вземат участие административният началник на СГП – госпожа Емилия Русинова, административният началник на СпП – господин Иван Гешев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи – основен комисар Младен Маринов, шефът на ГДБОП – основен комисар Ивайло Спиридонов, шефът на ГДНП – основен комисар Христо Терзийски и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи – старши комисар Ивайло Иванов.

Беше открито, че правят разнородна незаконна активност. Смятаме, че събраните доказателства – СРС, показания на очевидци, материални доказателства, считаме, че са задоволителни, с цел да се счита, че те са причинители на действието ", прецизираха още от прокуратурата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР