Разкрития за екшъна на метростанция “Летище София”Още се борят за

...
Разкрития за екшъна на метростанция “Летище София”Още се борят за
Коментари Харесай

Простреляната жена пътувала за Виена

Разкрития за екшъна на метростанция “Летище София”
Още се борят за живота на Стойна

Охранителят бил прочут с агресивното си държание

Жената, която бе простреляна с 4 патрона във влакче на метрото в сряда, трябвало да пътува същия ден за Виена. На името на 55-годишната Стойна Павлова имало закупен билет за полет в 16,05 ч. същия ден. В Австрия дамата гледала възрастни хора по стратегия на бюрото по труда.

Кръвопролитието се разигра два часа преди полета - в 14,18 ч. на последната спирка на метрото на Летище София. Вероятно след скандал някогашният боен Максим Петров (62 г.), който в този момент работел като охранител, извадил легален револвер “Макаров” и гръмнал дамата два пъти в гърдите, един път в главата и веднъж в корема. После той се прострелял два пъти в гърдите и един път в главата. Телата бяха открити от машиниста на влакчето. Охранителят умрял на място. В тежко положение дамата бе призната в болница “Св. Анна”, където претърпя няколко интервенции. Все още има заплаха за живота ѝ.

Основната версия на проверяващите е, че става въпрос за ревнивост. Двамата имали обособени фамилии, само че се ревизира и дали не са имали връзка между тях. Бившият боен Максим пък бил прочут с агресивното си държание.

От държавното обвиняване оповестиха, че под управлението на Софийска градска прокуратура се води следствието на убийството и самоубийството. Назначени са няколко експертизи - биологична, балистична и видеотехническа.
Богомил Павлов, брачен партньор на тежко ранената Стойна: Оплакала се на щерка ни, че този човек я преследва
“Никога не сме имали проблеми, нищо в държанието на жена ми не е показвало, че ще се случи такова нещо, не е споделяла с мен”. Това описа през днешния ден Богомил Павлов, брачен партньор на тежко ранената Стойна. Пред Би Ти Ви той съобщи, че е изпратил жена си до метростанция покрай дома им, когато тя тръгнала за летището, с цел да пътува за Виена, без да има визия, че някой може да я чака на последната спирка. После научил от медиите за стрелбата.

“Дъщеря ми пристигна и ми сподели, че майка ѝ се е оплакала от този човек, който доста я харесвал и я преследвал. Тя го отблъсквала, само че той бил доста нагъл. Преди да се върне в България и да стане охранител, той също е работил в Австрия. Запознали се в рейса от Виена до София, където са се бъзикали, викали си: “Колега, колежке...”, сподели още Павлов. От думите му стана ясно, че жена му от дълго време живее и работи във Виена, без това да значи, че фамилията им е разграничено.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР