Разкритие в плевенско селоЗаедно с 22-годишната жена е задържан и

...
Разкритие в плевенско селоЗаедно с 22-годишната жена е задържан и
Коментари Харесай

Майка убила детето си, два месеца криела

Разкритие в плевенско село
Заедно с 22-годишната жена е арестуван и дядото

Арестуваните създали признания

Млада майка бе арестувана за убийството на 1-годишното си момиченце. Заедно с нея в ареста е и дядото на детето. Зловещото закононарушение било осъществено в плевенското село Лазарово.

До разплитането на случая се стигнало, откакто на 6 януари следобяд служители на реда провели сказка с 22-годишната жена. По-рано детето било оповестено за общодържавно търсене. Търсенето на момиченцето в цялата страна почнало на 23 декември м. година с депеша на “Националната полиция”.

По време на разпитите майката признала, че тя съзнателно е умъртвила дъщеричката си. Тогава станало ясно и, че в действителност детето го няма от края на октомври. Месец по-късно 56-годишният дядо разказал пред служители на реда, че внучето му е изчезнало и почнало търсене първо в района, а по-късно из цялата страна.

След признанията на майката, криминалисти създали оглед в жилището ѝ. Там били открити и конфискувани материални доказателства, споделиха от полицията. Все още не е явен претекстът за закононарушението и методът на осъществяване, защото 22-годишната жена давала спорни показания.

Според хора в селото преди години е имало сходно закононарушение в това семейство. Дори се твърди, че откакто детето ѝ е било към този момент мъртво, майка му е продължавала да си пуска селфита във фейсбук.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР