Разкрита е организирана престъпна група, която е разполагала със списък

...
Разкрита е организирана престъпна група, която е разполагала със списък
Коментари Харесай

Прокуратурата разкри банда със списък на магистрати, набелязани за заплашване

Разкрита е проведена незаконна група, която е разполагала със лист на магистрати, набелязани за заплашване. Това заяви държавното обвиняване на конференция през днешния ден в четвъртък. " В качеството на обвинени са привлечени две лица. Заплашвали са магистрат, който е направил отказ ", оповестиха от прокуратурата по отношение на листата със заплашвани магистрати. Списъкът е  открит в четвъртък в парцели на обвинени от незаконната група. В него има имена на следователи, прокурори и съдии, които са били заплашвани. При претършуване на парцели на двама обвинени, извършено на 7-ми март, са открити опиати и описи, както и писма. В парцела на единият от тях са открити кокаин и лист хартия с текст “вредители за уволняване ” с имена на съдии, прокурори и магистрати. Това сподели представителят на основния прокурор  Сийка Милева. 

При претършуване на жилището на различен обвинен с букви Г.Д. също са открити и конфискувани наркотични субстанции и банкноти с номинал 50 и 100 евро.

Намерен и конфискуван черен найлонов плик, който съдържа бял лист с текст на британски, един с текст на български, както и 2 флаш-памети. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР