Разкрита е група, занимавала се с обири на бензиностанции, грабежи,

...
Разкрита е група, занимавала се с обири на бензиностанции, грабежи,
Коментари Харесай

Разкриха организирана група, обирала бензиностанции

Разкрита е група, занимавала се с кражби на бензиностанции, грабежи, обири и лишаване на МПС-та, разгласи основният прокурор Иван Гешев през днешния ден.
" Обещах страната да свърши това, което от дълго време трябваше да свърши във връзка с битовата престъпност. Обявяваме война на битовата престъпност " съобщи Гешев, който дойде на място в столичния квартал „ Христо Ботев ”, където се прави профилирана интервенция по линия на битовата престъпност. Там е открит член на незаконната група, която е правила въоръжени грабежи на бензиностанции в столицата.Тези, които убиват, изнасилват, тормозят възрастни жители по селата, крадат, грабят, би трябвало да премислят държанието си, съобщи Гешев и заяви, че протичащото се не е инцидентна акция, това е акция. Започват регулярни акции против битовата престъпност в цялата страна, съобщи още Гешев.
Задържано е едно лице, търсят се още четири, заяви от своя страна основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов.
Главният прокурор заяви, че разкритата група, с изключение на с кражби на бензиностанции, се занимавала с грабежи, обири и лишаване на моторни транспортни средства. Въпросната група е правила закононарушения освен в София, и на територията на Столична дирекция на вътрешните работи, само че и отвън страната. Бандитите са се пробвали да оберат магазин за цигари предходната вечер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР