Разкриха последните думи на Кирил Маричков, отишъл си нелепо на

...
Разкриха последните думи на Кирил Маричков, отишъл си нелепо на
Коментари Харесай

Разкриха последните думи на Кирил Маричков: смразяващ разказ на Дони

Разкриха последните думи на Кирил Маричков, отишъл си неуместно на 11 октомври 2024 година при случай във врачанското село Селановци по време на подготовка за концерт.

Разказът е на близкия другар и сътрудник на Маричков, артистът Дони. Именно той е бил индивидът, държал ръката му в последния момент. А думите, които той разкрива, като последно изречени от устата на огромния създател, могат да смразят всеки със своята неистовост и жадност за живот.

Ето какво споделя Дони, с кого Кирил Маричков дълги години делеше една сцена в лицето на общата им група „ Фондацията “:

„ Точно преди да си тръгне ме хвана за ръката и ми сподели: „ Не ми се потегля “. Това показа Дони.

„ Аз бях последният, с който Кирил приказва. Беше за подготовките. Спъна се в един куфар. Явно е станало нещо. Може би е получил нещо. С Кирил Маричков си отиде едно парче от мен. Трябва да умрем, с цел да разберем какъв брой сме обичани “, добави още той.

Преди месеци Маричков трябваше да се завърне незабавно в България от Америка.

Тогава групата прикани да се молим за него и за оздравяването му. те признаха, чеКирил Маричков страда от изострена дискова херния и точно тя е провалила и присъединяване му в американското турне на „ Фондацията “.

„ Още не мога да схващам, че би трябвало да приказвам за Кирил Маричков в минало време “, сподели от своя страна Иван Лечев.

В памет на техния обичан другар и съмишленик, на 30 октомври ще прозвучат огромните шлагери на „ Фондацията “ в концерт, отдаден на огромния музикант и артист.

Групата написа тъкмо седмица след гибелта на Кирил Маричков.: 

„ Благодарим ви за търпението! Ще създадем всичко допустимо да почетем нашия другар и преподавател, по най-хубавия метод. До скоро, другари! “

 

Източник – bTV, Фокус

 

 

 

Още вести четете в: Живот, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР