Разкриха контрабанда на златни накити за 86 321 лв. на

...
Разкриха контрабанда на златни накити за 86 321 лв. на
Коментари Харесай

Разкриха контрабанда на златни накити за 86 321 лв. на „Капитан Андреево“

Разкриха контрабанда на златни украшения за 86 321 лева на „ Капитан Андреево “, оповестиха от прокуратурата.
На 17 март, на трасе „ Входящи леки коли и рейсове “ дошъл товарен автомобил, пренасящ стока от Турция през България за Англия. По метода „ разбор на риска “ транспортното средство било селектирано за щателна митническа инспекция. При осъществената такава нарушавания не били установени.
При последвалия персонален обзор на лидера митническите чиновници разкрили шест броя пакети, които били укрити в облеклата му - четири в хастара на якето и по един в чорапите.
В тях били укрити 938,28 грама златни украшения - пръстени, медальони, синджири, огърлици, обеци и гривни. Според експертизата на вещото лице откритите произведения били от 14 - каратово злато и са на обща стойност 86 321 лв.. Контрабандните златни украшения са били арестувани.
По случая е формирано досъдебно произвеждане. По предписание на Окръжната прокуратура в Хасково лидерът на товарния автомобил - на 45 година, турски жител, е бил притеглен към наказателна отговорност.
Спрямо него е била взета мярка за неотклонение „ гаранция “ в размер на 5 000 лв., както и „ възбрана за овакантяване рамките на Република България”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР