Разкриха извършителите на два палежа на автомобили - в Пазарджик

...
Разкриха извършителите на два палежа на автомобили - в Пазарджик
Коментари Харесай

Спецакция разкри автори на палежи в Пазарджишко

Разкриха причинителите на два палежа на коли - в Пазарджик през 2019 година и в Лесичово през май тази година. Те са дело на 18-годишен младеж от Септември и 38-годишен мъж от Велинград. ​Това са част от резултатите след поредна спецакция, извършена в края на предходната седмица, оповестяват от Областната дирекция на полицията.

Установени са още причинителите на 7 обири - на пари, мобилни телефони или златни украшения. Един мъж е арестуван с опиати, а у възрастен гражданин на Стрелча са открити нелегално притежавано самоделно оръжие - револвер и три боеприпаса.

В землището на Панагюрище е открита нелегално добита към 9 кубика дървесина. Водач е открит да ръководи автомобил под въздействието на алкохол, а други двама са били с нерегистрирани коли.

В спецоперацията са взели участие чиновници от всички структури на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, полицейските ръководства в Пазарджик, Велинград, Панагюрище, Пещера и Септември, 4 екипа от Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив. Проверени са 1210 души, 924 моторни транспортни средства, 5 пункта за изкупуване на железни боклуци, 6 автоморги и сервизи, 9 заложни къщи и 21 търговски обекта (павилиони, магазини, кафенета, питейни и увеселителни заведения). Регистрирани са 28 закононарушения, формирани са 16 досъдебни производства, като в тази връзка са арестувани за период от 24 часа 8 души. Съставени са 29 акта за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР