разкри, че експерти са предупредили екипа по време на снимките

...
разкри, че експерти са предупредили екипа по време на снимките
Коментари Харесай

Джъд Лоу: Зараза е базиран на научни прогнози за днешната пандемия

разкри, че специалисти са предизвестили екипа по време на фотосите на кино лентата „ Зараза “ (2011), че следва пандемия, сходна на тази в продукцията, заяви THR, представена от БГНЕС.
" Имахме цялостното чувство, че това ще е по този начин. Със сценариста Скот Бърнс и режисьора Стивън Содърбърг работиха реномирани учени, те знаеха какво приказват. Увериха ни, че всичко това ще се случи рано или късно. Единственият въпрос беше по кое време ", описа артистът.
 Джъд Лоу ще става баща за шести път (СНИМКА) Джъд Лоу ще става баща за шести път (СНИМКА)
Джъд Лоу очевидно желае да има огромно семейство. 47-годишният артист ще става татко за шести път. Съпругата му Филипа Коън е бременна и ще го...
Според него специалистите описали напълно правдоподобно: " Страшно е, когато научите това от специалисти, не желаете да го приемете. "
Лоу изясни също, че самият филм доста го е плашел, само че с течение на времето се е успокоил.
" В началото на 2020 година, когато стартира да се появява първата информация за протичащото се в Китай и по какъв начин вирусът стартира да се популяризира, незабавно долових алармените звънци. За страдание, те се оправдаха ", добави артистът.
В трилъра за той изигра една от главните функции - на блогърът Алън Крумвиед. Във кино лентата вземат участие още Мат Деймън, Кейт Уинслет, Лорънс Фишбърн, Марион Котияр, Гуинет Полтроу и други.
 Кината пред банкрут поради коронакризата Кината пред банкрут поради коронакризата
Коронавирус рецесията е на път да затвори част от кината. Зрителите са със 70% по-малко от нормалното, което води единствено до загуби, сигнализ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР