разкри, че е получил недвусмислено послание - че ако продължава

...
разкри, че е получил недвусмислено послание - че ако продължава
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира след изявленията на Ицо Хазарта и Рашков за заплахи

разкри, че е получил недвусмислено обръщение - че в случай че продължава да поддържа Кирил Петков и Асен Василев, ще загуби най-ценното нещо, което има. Той добави, че това е била най-силната мотивация да стане част от „ Продължаваме Промяната “.

В коридорите на Народното събрание през вчерашния ден съобщи: „ Знаете ли, че във връзка с мен има закани - питайте ГЕРБ “.

В началото на ноември първо Фрог писа, че беше получен сигнал за на служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

Наблюдаващ прокурор ще извърши персонална инспекция по случая. В хода на същата са изпратени писма до Народното събрание и до Министерство на вътрешните работи, в които по отношение на изказванията са отправени и съответни въпроси. Поискано е да бъде конкретизирано - вероятно от кого са направени заканите, по кое време и къде се е случило това и по какъв метод са отправени съответните закани, оповестяват от прокуратурата.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент. В случай че такива са налице, ще бъде формирано досъдебно произвеждане.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР