разкри, че е доста строга към себе си, когато става

...
разкри, че е доста строга към себе си, когато става
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Не съм перфектен родител

разкри, че е много строга към себе си, когато става въпрос за това по какъв начин възпитава шестте си деца.

В един от дребното мнения за фамилията си носителката на „ Оскар “ (46) призна, че постоянно премисля родителските си решения като самотна майка след раздялата с някогашния си брачен партньор през септември 2016 година

„ В никакъв случай не съм съвършен родител “, сподели тя пред „ Пипъл “. Всеки ден чувствам, че ставам все по-наясно с всичко, което не е вярно. Аз съм много строга към себе си и постоянно се чудя дали действам вярно. Правилното ли споделих? "

Въпреки че от време на време се съмнява в себе си, Джоли акцентира: „ Добротата на децата ми е доста лечебна за мен “.
 Шайло, дъщерята на Джоли и Пит, за пръв път се появи с рокля (СНИМКИ) Шайло, дъщерята на Джоли и Пит, за пръв път се появи с рокля (СНИМКИ)
Шайло Джоли-Пит, най-голямата биологична щерка на Анджелина Джоли и Брад Пит, изненада всички, като за първи път се появи с рокля на с...

Тя е майка на Мадокс (20), Пакс (17), Захара (16), Шайло (15) и 13-годишните близнаци Вивиен и Нокс, които са под взаимно настойничество с Пит (57).

Напомняме, че Върховният съд на Калифорния отхвърли над децата им с някогашната му брачна половинка Анджелина Джоли, като удостовери решението на по-ниската правосъдна инстанция. Върховният съд издаде решението си без спомагателни пояснения.

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР