Разкрепостената Валерия Дакова се е отдала на Алек Младенов в

...
Разкрепостената Валерия Дакова се е отдала на Алек Младенов в
Коментари Харесай

Валерия от „Ергенът” призна: С Алек го направихме в морето!

Разкрепостената Валерия Дакова се е отдала на Алек Младенов в „ Ергенът ”. За това признала самата съблазнителка пред своя близка другарка. На която Вал се похвалила с най-пикантни детайлности.

Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае буйно. Започнали да се натискат, синеокият ерген по този начин се разгорещил, че не можел повече да се удържи. А знойната брюнетка незабавно му предложила да се потопят в морето и там да стигнат до край!, описа пред светско издание приятелката на дупнишката моделка.

Къдрокосата Валерия разказала  още, че сексът бил доста буен, само че се почувствала  неловко от многото камери около тях. Страстта им не била изконсумирана до дъно по тази причина се наложило да се срещнат още един път след края на шоуто. Но в хотел и то еднократно.

От снощното промо намекнаха за някаква фамилиарност сред нея и Алек. Само, че тя не сподели какво е станало сред тях, а подмятна, че може  да се е случило навлизане.С което шокира останалите девойки.

Само, че този непосредствен контакт с ергена няма да й донесе никакво преимущество. Валерия няма да е измежду дамите в челната тройка,а Алек няма да избере нито Маги, нито Надежда или пък Йоана.

Автор: Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР