Разкрепостена е, дива е, не ѝ пука за консервативното мнение

...
Разкрепостена е, дива е, не ѝ пука за консервативното мнение
Коментари Харесай

Показа си дупето на Витоша: Анджела Ташева лъсна по бельо в планината

Разкрепостена е, дива е, не ѝ пука за консервативното мнение на мнозина, а това е сигурна гаранция за едно - триумф. Е, триумф в еротичните и фешън среди, не в образованието, само че кой знае. Става дума за новата еротична звезда Анджелина Ташева, която е на гребена на вълната.

Мацката е известна със своето наличие в OnlyFans, което тя основава против възнаграждение. Мацката съобщи пред Vbox7, че печели по 9 бона месечно, а това за единствено момиче са доста пари. За всеки са доста пари! Е, с изключение на за Пиленцата от Монако, те биха споделили, че изкарват и повече от това.

Виж още: " Имаш абсцес на гъ*а " Венетка от " Ергенът " е гневна, дупничанката не си спести нищо 

 Instagram

Мацката реши да възбуди интереса на почитателите си още повече, поствайки фотото горе, на което се вижда, че студеното време не я плаши. Кадърът е сниман на Витоша, излиза наяве от тагнатата локация. Мъжката половина от почитателите на Анджи пишат, че харесват " прасковката " ѝ, както някои от тях се показват. Какво визират... сами си прецЕнете.

Виж още: Традициите са, с цел да се съблюдават! Поля от " Един за различен " вярна на българщината

 Instagram

Студът не я плаши, злобарите пък още по-малко. Най-вероятно скоро ще забележим Ташева в някое риалити предаване, а това сигурно ще отприщи всенародна вълна от отвращение, както се случи с Tattstoner. Мацката ще бъде една от звездите в Survavor. Ако не знаете, тя и Анджи са приятелки, а неотдавна втората разкри, че може би двете имат доста особено общо видео, което обаче е единствено за клиентите им в OnlyFans.

Виж още: Фийби Дивинър напуща „ Бриджъртън “?! Ето какво сподели звездата 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР