Разкошната обемна коса никога няма да излезе от мода. Ако

...
Разкошната обемна коса никога няма да излезе от мода. Ако
Коментари Харесай

За обемна и здрава коса променете цвета

Разкошната обемна коса в никакъв случай няма да излезе от мода. Ако не ви доближава размер в корените, можете да съживите прическата си с няколко лесни трика. Заменете метода, по който нормално пада косата ви, с път встрани. Косъмът привиква да стои по избран метод, по тази причина, в случай че обърнете косата си на противоположната страна, ще получите мигновен размер.

Имайте поради, че някои прически основават оптическа заблуда за по-гъста и обемна коса. Подходяща за фините коси е прическите на пластове, както и равната дължина. По-тъмните нюанси основават илюзията за гъста коса. Пероксидът, съдържащ се в множеството бои, има позитивно деяние върху размера на прическата ви. Добавете няколко светли кичура за спомагателен резултат.

Лесен метод да извършите косата по-обемна е, като я вържете с елементарен ластик, преди да си легнете. Косата се събира и връзва на върха на главата. Внимавайте да не стегнете прекомерно доста ластика, защото това е мъчително, а също така може да повреди косъма! Използвайте този трик единствено в случай че косата ви е суха, с цел да не получите нежелана форма!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР