Разкол сред основния лагер в Къщата на Биг Брадър! Двете

...
Разкол сред основния лагер в Къщата на Биг Брадър! Двете
Коментари Харесай

Изгората на Гущеров грозно се изцепи в "Биг Брадър", нахвърли се на Линдарева заради смъртта на децата й!

Разкол измежду главния лагер в Къщата на " Биг Брадър "! Двете досегашни приятелки Светлана Василева и Зорница Линдарева към този момент не се долюбват толкоз. Изгората на Гущеров се обърна срещу брюнетката в диалог с Джино. Според русото прелъщение Линдарева съзнателно е разказала за загубата на двете си деца за да стигне до финала. Въпреки че, когато Зори призна за нещастието Светлана бе първата която я поддържа и бе неразделно до нея, до момента в който ронеше горчиви сълзи в Къщата, то през днешния ден плеймейтката се обърна тотално и отсече, че всичко е просто пиар.

" Тя си измисля някакви неща, с цел да стигне до финала. Всеки си измисля някакви неща, с цел да стигне до там. Някои хора разправят трагични истории, вършат неща с различен човек, който е много известен, с цел да стигнат до края на шоуто ", сподели Василева, визирайки тъкмо приятелката си в Къщата, която преди дни пък се сваляше на женения Коцето.

" Всяка жена е преживявала такива неща, при всеки е било. Това какво пречи за брак? Напротив, в случай че този човек те обича, ще остане до теб, макар тези неща. Това не е покруса, т.е., то е, само че се случва на множеството дами в България. Зори влиза в някаква роля ", добави тя.

" Е, стига де, ти би ли го направила това? ", запита зачуден Джино, само че като поразмисли поде: " Не знам, само че действително кой ще желае жена като нея? Която толкоз демонстрира гърдите си и се натиска на женени мъже? ", запита той, видно към този момент съгласявайки се със Светлето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР