Разклонителят е задължителен аксесоар за вашия дом и офис. Позволява

...
Разклонителят е задължителен аксесоар за вашия дом и офис. Позволява
Коментари Харесай

Как да изберем разклонител

Разклонителят е наложителен аксесоар за вашия дом и офис. Позволява ви да включите голям брой електроуреди в един източник на зареждане, което улеснява ръководството на вашата електроника и провежда пространството ви. Въпреки товаизборът на верния разклонител за вашите потребности може да бъде непостижим с толкоз доста варианти, налични на пазара. Нека ви дадем някои препоръки, които да ви оказват помощ да изберете верния разклонител за вашия дом и офис.
Съвети за избор на верния разклонител за вашия дом и офис
е наложителен аксесоар за вашия дом и офис. Позволява ви да включите голям брой електроуреди в един източник на зареждане, което улеснява ръководството на вашата електроника и провежда пространството ви. Въпреки това, изборът на верния разклонител за вашите потребности може да бъде непостижим с толкоз доста варианти, налични на пазара. Нека ви дадем някои препоръки, които да ви оказват помощ да изберете верния разклонител за вашия дом и офис.
Брой изходи
Броят на контактите на разклонителя е един от най-важните фактори, които би трябвало да имате поради. Трябва да изберете разклонител, който има задоволително контакти, с цел да побере всичките ви електронни устройства. Ако имате доста устройства, може да помислите за разклонител с 10 или повече контакта. Въпреки това, в случай че имате единствено няколко устройства, разклонител с 4-6 контакта би трябвало да е задоволителен.
Защита от пренатоварване
Защитата от пренатоварване е значима характерност, която би трябвало да имате поради при избора на разклонител. Той защищава устройствата ви от пренатоварване на тока и напрежение, които могат да повредят вашата електроника. Потърсете разклонители с вградени предпазители от пресилване, които оферират висока оценка на джаула, което демонстрира високо равнище на отбрана.
Дължина на захранващия кабел
Дължината на захранващия кабел е значим фактор, който би трябвало да имате поради, изключително в случай че контактите ви са надалеч от вашите електроуреди. Разклонител с дълъг захранващ кабел ще ви разреши да го поставите на комфортно място, без да се притеснявате за дължината на кабела. Потърсете разклонители със захранващи кабели, които са дълги най-малко 2 метра.
USB портове
Изборът на разклонител с вградени USB портове може да ви спести досадното намиране на в допълнение зарядно или потреблението на USB хъб. Потърсете разклонители с голям брой USB портове, които оферират високоскоростно зареждане за вашите устройства.
Опции за монтаж
Ако желаете да държите разклонителя си надалеч от земята или плота, може да помислите за разклонител с варианти за монтаж. Някои разклонители се доставят с монтажни скоби или залепващи ленти, които ви разрешават да монтирате кабела на стена или под бюро, като поддържате пространството си проведено и свободно.
Джаул рейтинг
Стойността на джаула на разклонителя е мярка за това какъв брой сила може да всмуква по време на токов удар. Колкото по-висок е рейтингът на джаула, толкоз по-голяма отбрана ще имат вашите устройства против пренапрежения на тока. Потърсете разклонители с рейтинг на джаула от най-малко 1000 джаула.

Изборът на верния за вашия дом и офис изисква деликатно обсъждане на няколко фактора, в това число броя на контактите, отбрана от пресилване, дължина на захранващия кабел, USB портове, варианти за монтаж и рейтинг в джаули. Имайки поради тези препоръки, можете да изберете разклонител, който дава отговор на вашите потребности и защищава електроуредите ви от пренапрежения на тока. Един добър разклонител ще поддържа вашето пространство проведено и вашите електроуреди обезопасени.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР