Разказваме за модния трик на принцесата на Уелс, който ѝ

...
Разказваме за модния трик на принцесата на Уелс, който ѝ
Коментари Харесай

Как да изглеждате безупречно дори на плажа: Модният трик на принцеса Даяна

Разказваме за стилния трик на принцесата на Уелс, който ѝ разрешава да резервира кралското достойнство даже по време на почивката си.

Някои от кралските особи справедливо получават статут на фешън икони, а идващите генерации подражават на техния метод на обличане. Принцеса Даяна несъмнено оглавява всички сходни описи, като с право се счита за един от най-хубавите източници на ентусиазъм. Стилът ѝ продължава да бъде заимствуван, защото множеството й фешън похвати в никакъв случай не излизат от приложимост.

Един от триковете на принцесата на Уелс бе неизменимото сформиране на цялостни комплекти, без значение от това за какви детайли на дрешника става въпрос. Често Даяна можеше да бъде забелязана с пола на точки и чорапи на точки, или да вземем за пример с рокля и шапка в един и същи колорит, или пък панделката на украшението й за глава да бъде от същия материал като сакото й. Тази елементарна техника дава опция да се сътвори резултатът на цялостностна визия, в което няма място за инцидентни елементи.

Тя употребява същия трик по време на почивка през лятото на 1997 година, малко преди гибелта си. Тогава принцесата обитава на яхтата на Доди ал Файед, акустирала на Лазурния бряг. Тогава тя има бански и парео в същия цвят, което основава резултата на безукорен дрешник на аристократична персона.

Визиите, определени от Даяна, остават запаметяващи се поради настоящите нюанси или щампи, които несъмнено не могат да се нарекат крещящи заради своята грациозност и въздържаност.

Дори и с леопардов комплект Нейно височество съумява да придаде на близките своето достойнство. И всичко това с помощта на затворения жанр на бански от една част и много дълга непрозрачна пола, които дружно наподобяват съвсем като рокля. В този тип принцесата почиваше на остров Некер, само че и други пъти Даяна е показвала също толкоз съразмерен комплект от бански от две елементи и парео, обединени от хубав принт.

Истинско въплъщение на класата!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР