Разказваме ви какво са подготвили звездите за представителите на различните

...
Разказваме ви какво са подготвили звездите за представителите на различните
Коментари Харесай

Кой ще има незабравима среща и кой ще спечели много пари през седмицата 17-23 октомври

Разказваме ви какво са подготвили звездите за представителите на другите зодии през седмицата 17-23 октомври

Общи рекомендации за седмицата 17-23 октомври

Третата седмица седмицата 17-23 октомври
ще бъде богата на астрологични събития, най-важните от които ще бъдат ингресиите на Слънцето и Венера в знака Скорпион на 23 октомври, съвпадът на Слънцето и Венера на 22 октомври, квадратът към Плутон на Слънцето на 19 октомври и по-късно на Венера на 20 октомври. Предстоят и хармонични аспекти под формата на тригони с Марс, първо при Слънцето на 17 октомври, а по-късно и при Венера на 19 октомври. Директен Меркурий също влиза в тригон със Сатурн на 23 октомври.

 

Рак

Раците през седмицата 17-23 октомври ще продължат позитивните трендове от миналата седмица, когато материалните въпроси ще излязат на напред във времето. Добрите вести, през седмицата 17-23 октомври свързани с финансите, ще зарадват множеството Раци, а пред представителите на бизнеса ще се открият нови кариерни хоризонти. Семейството ще зарадва с топла атмосфера на взаимно схващане, грижа и деликатност, а децата със своите триумфи или достижения през седмицата 17-23 октомври. Някои представители на Раците ще имат опция да подобрят професионалното си равнище, да преминат образование, което след това ще се отрази позитивно на кариерата им. Не са изключени и примамливи оферти през седмицата 17-23 октомври за смяна на метаработата, макар че Раците надали ще се трансформират през този интервал от живота си.

Дева

Основно през седмицата 17-23 октомври Девите ще положат старания в деловата сфера на работата и бизнеса. Девите, които имат обиден Сатурн в хороскопа си, може да имат проблеми, свързани с предходна липса на централизация, немарливост или безпристрастни взаимни отстъпки в бизнеса. Много Деви ще би трябвало да употребяват през седмицата 17-23 октомври
не единствено професионалните си познания и умения, с цел да преодолеят сложни обстановки, само че и да употребяват ловкост, блъф или хвалебствие – в противоположен случай ще бъде извънредно мъчно да се избави обстановката. Не са изключени и забавяния в приемането на средства през седмицата 17-23 октомври. Здравето няма да сътвори проблеми на Девите, а сантименталните запознанства в края през седмицата 17-23 октомври ще подобрят настроението ви.

Везни

Везните ще прекарат последната седмица 17-23 октомври от своя астрологичен интервал в слагане на нови цели. Това няма да е елементарно да се даде, защото сега Везните са склонни да виждат всичко като неразбираемо, неразбираемо и доста световно, без никаква конкретика. Не всеки ще се усеща спокоен с страстите и разсъжденията. Съществува заплаха, вместо обстоятелства, да се вземат поради избрани догатки, които да насочат разсъжденията на Везни в неверна посока. През седмицата 17-23 октомври не се предлага да действате в несъгласие със съществуващите правила или стандарти. Възможно е тактически това да докара до резултати. На всички Везни през седмицата 17-23 октомври се предлага да отсрочат решенията, когато Венера и Слънцето преминат в прилежащ знак. Скорпионът ще даде конкретика на мислите и страстите, а Венера ще помогне за постигането на стремежи компромис сред тях.

Водолей

През седмицата 17-23 октомври Водолеите ги чака прелестен интервал, обвързван с забавни срещи, образования, вероятности във финансовата или материалната сфера. Най-трудолюбивите представители на този въздушен знак ще се усещат изключително уверени тук. Тези, които са подготвени да „ орят “ денонощно за задачите си, през седмицата 17-23 октомври
не единствено ще получат награди за труда си, само че и ще видят спомагателни благоприятни условия за себереализация. Здравето на Водолеите няма да основава проблеми, а енергийният капацитет ще бъде на високо равнище. Водолеите, които не са във връзка през седмицата 17-23 октомври, ще имат опция да създадат прелестно запознанство, което с течение на времето ще се развие в сантиментално. Подаръците чакат фамилни и фамилни Водолеи, а самите Водолеи също ще са склонни да бъдат изключително великодушни с обичаните си хора.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР