Разказвали сме за хора, които прибират бебета мечки с мисълта,

...
Разказвали сме за хора, които прибират бебета мечки с мисълта,
Коментари Харесай

Спасеното куче, което не е куче

Разказвали сме за хора, които прибират бебета мечки с мисълта, че избавят бездомни кучета. В тази история " бездомното куче " безусловно ти пада на главата. Семейство в Уандилгонг, Австралия чуло необичайно скимтене от двора си. Когато излезли, заварили пале да скимти на моравата пред къщата.

View this post on Instagram
A post shared by Wandi Dingo (@wandi_dingo) on Nov 3, 2019 at 12:35pm PST

Състрадателните австралийци го прибрали, гледали известно време, след което го отнесли във ветеринарна клиника, с цел да ревизират какво тъкмо е и какво му се е случило. Ветеринарите открили, че по гърба на животното има следи от нокти на граблива птица - то било инцидентно " изпуснато " в двора на фамилията.

На първия въпрос отговорът бил още по-шокиращ - кучето се оказало динго. Това е дива порода кучета, която обитава главно Австралия и рядко Азия, датирана от преди към 4 века. Животните са присъщи с рижата си багра и обстоятелството, че не могат да лаят.

View this post on Instagram
A post shared by Wandi Dingo (@wandi_dingo) on Nov 4, 2019 at 6:01pm PST

Кучето, паднало в двора на фамилията в Уандилгонг, било наречено Уанди, и даже разполага със собствен Instagram профил. А положителната вест е, че е от рядката вариация алпийско динго, която Австралийската динго фондация се пробва да резервира.

View this post on Instagram
A post shared by Wandi Dingo (@wandi_dingo) on Nov 6, 2019 at 4:22pm PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР